Dzień Dziadka i Babci
Dzień Babci i Dziadka w Restauracji Dworek
Z okazji Dnia Babci i Dziadka, w dniu 21 stycznia, restauracja serwować będzie dedykowane menu.
Zachęcamy do uczczenia tego pięknego święta wszystkie Babcie i Dziadków z wnuczkami i ich rodzicami. Rodzinny, wspólny obiad przy muzyce na żywo może być wspaniałym pomysłem na prezent.
Propozycja I – 69 zł
- domowy rosół z gęsiny z makaronem
- polędwiczka wieprzowa w sosie kurkowym i rozmarynem, zapiekanka gratin dauphinois, fasolka szparagowa z czosnkiem i pomidorkami
- domowa szarlotka z kulką lodów waniliowych
Propozycja II – 65 zł
- zupa krem pomidorowy ze świeżą bazylią
- filet łososia gotowany na parze z musem z sandacza w sosie na białym winie ze szczypiorkiem, ziemniaki gotowane w szafranie, szpinak z pomidorkami cherry
- rurki z kremem
Muzyka na żywo – Michał Borowski – saksofonista
Zachęcamy do rezerwacji stolików !
46 832 5882; 605 100 560
recepcja@hotel-dworek.pl