OFERTA WIELKANOCNA 2023 r
Przekąski zimne
trio jajek faszerowanych (z łososiem, kawiorem, pieczarkami) – 3 zł połówka jajka
śledź w oleju z cebulką – 7 zł porcja – 6 dag
śledź po kaszubsku – 7 zł porcja – 6 dag
śledź po żydowsku – 7 zł porcja – 6 dag
pasztet z wątróbek drobiowych z sosem malinowym – 9 zł porcja – 100 g
tatar z łososia z zielonym pieprzem – 9 zł porcja – 60 g
pasztet z kaczki żurawiną – 8 zł porcja – 70 g
galantyna z kurczaka z morelami i orzechami – 7 zł porcja - 60 g
schab po warszawsku z musem chrzanowym – 9 zł porcja – 80 g
sałatka jarzynowa - 7 zł porcja – 100 g
Wędliny pieczone
pasztet mięsny – 45 zł/kg
pieczony karczek - 50 zł /kg
pieczony schab – 50 zł/kg
pieczony schab ze śliwką – 50 zł /kg
pieczony boczek w majeranku – 50 zł /kg
pieczona biała kiełbasa - 40 zł /kg
Dania główne
żurek wielkanocny z jajkiem i kiełbasą z tartym chrzanem – 11 zł – 300 ml
chlebek do serwowania świątecznego żurku – 6 zł
zupa chrzanowa z jajkiem - 9 zł porcja – 300 ml
krem brokułowy z gorgonzolą – 9 zł porcja – 300 ml
polędwiczki wieprzowe w sosie z estragonem i gorczycą – 24 zł/150g
roladki drobiowe z warzywami grillowanymi i fetą sos zielony pieprz – 22 zł – 150 g
łosoś na szpinaku – 28 zł – 150 g
kaczka pieczona z jabłkami 80zł/ sztuka tj; około 1,6kg
gołąbki z kaszą gryczaną - 12 zł/2 sztuki
pierogi z gęsiną - 30zł/ 5 sztuk
pierogi z soczewicą i pieczarkami – 20 zł/5 sztuk
Zamówienia przyjmujemy do 07.04 do godz. 18.00;
odbiór zamówień 08.04 od godz. 13:00
tel. (46) 832 58 83; 605 100 560; e-mail: recepcja@hotel-dworek.pl
lub przejdź na zakładkę kontakt.